Şoferul vinovat de moartea a două persoane, în accidentul de la Slătioara, a cerut să fie eliberat.

Ion Cismaru, aflat în prezent în arestul IPJ Olt, după ce vineri seara, beat fiind, a provocat un accident mortal în comuna Slatioara, în care două persoane şi-au pierdut viaţa, a contestat măsura arestului preventiv.

Articolul continua dupa recomandari

Solicitatea sa va fi judecată în această seară. Având în vedere că există situaţii în care autorii unor accidente au fost lăsaţi în libertate şi puşi sub control judiciar, Ion Cismaru are toate şansele să fie eliberat.

Imagini dramatice, cu momentul în care se produce accidentul de la Slătioara, au fost filmate live chiar de șoferul care a provocat tragedia. Doi oameni au murit în impactul frontal cu o altă mașină.

Cu doar puțin timp înaintea dezastrului, autorul accidentului din Slătioara a intrat live pe Facebook. Filma drumul, în timp ce asculta muzică de petrecere.

După 1 minut și jumătate de transmisie în direct, chiar la ieșirea dintr-o curbă, bărbatul a intrat în plin într-un Logan care venea din sensul opus.

Momentul impactului apare în imaginile live ale șoferului, aflat la volanul unui BMW. Sunetul asurzitor e dovada violenței impactului. Parbrizul mașinii tânărului care a comis accidentul s-a spart, iar mașina s-a făcut praf. Accidentul s-a soldat cu moartea unei femei de 34 de ani din mașina autorului tragediei. Șoferul din celălalt automobil, de asemenea, a decedat.