O şoferiţă a sărit de la volan, speriată de airbag, iar maşina ei a mers singură încă un km, în Alexandria. Autoturismul s-a oprit într-un stâlp, dar înainte de asta a obligat un bărbat să frâneze brusc, copilul din maşina acestuia fiind rănit şi dus la spital.

Un accident rutier în urma căruia două persoane, între care și un copil, au ajuns la spital a avut loc duminică seara, la ieșire din Alexandria spre București. La intersecţia dintre DJ504 şi E70, un şofer nu a oprit la Stop şi a fost lovit de un VW care circula spre Alexandria. La volan era o tânără.

Articolul continua dupa recomandari

După impact, tânăra ce conducea mașina care venea spre Alexandria, speriată de praful scos de airbagurile care s-au deschis, a sărit din mașină, autoturismul continuându-și drumul, fără șofer, aproximativ un kilometru, în cele din urmă oprindu-se într-un stâlp dintr-o benzinărie.

Printre șoferii care au încercat să evite mașina scăpată de sub control s-a aflat și un bărbat care se îndrepta spre București, alături de fiul său, iar în încercarea de a evita autoturismul ce se deplasa haotic pe șosea a frânat brusc, moment în care copilul său a fost rănit, scrie explozivnews24.ro. Minorul a fost preluat de un echipaj de salvare și transportat la spital, pentru îngrijiri medicale de specialitate.

Şi o femeie din autoturismul care a provocat tot incidentul a ajuns rănită la spital.