O româncă, şoferiţă, a fost prinsă groaznic de beată, în timp ce conducea haotic pe o autostradă din Italia.

Femeia se afla în maşină împreună cu cei doi fii ai săi, în vârstă de 14 și respectiv, 10 ani, precizează presa italiană.

Articolul continua dupa recomandari

Șoferița a fost reţinută de carabinieri, mașina i-a fost sechestrată și permisul de conducere i-a fost reținut de autorități.

Participanţii la trafic au sunat la numărul de urgenţă, după ce au văzut un autoturism Mercedes deplasându-se în zig-zag de-a lungul şoselei.

Carabinierii s-au deplasat cu două patrule la fața locului dar mașina respectivă nu mai era de găsit.

A reapărut la Cerrione, câțiva kilometri depărtare, unde un alt trecător a încercat să o oprească văzând că nu are o direcție fixă de mers și a avertizat la rândul său forțele de ordine.

Românca a fost oprită de autorități la câteva sute de metri mai departe și dusă la unitatea de carabinieri din localitatea respectivă.

Supusă la examenul cu aparatul alcooltest rezultatul i-a șocat pe italieni: șoferița româncă în vârstă de 44 de ani avea o alcoolemie de 3,05 g/l.

Minorii aflați în mașină au fost încredințați unei cunoștințe a femeii, în timp ce mașina i-a fost pusă sub sechestru iar permisul de conducere i-a fost retras.