O tânără de 34 de ani, din Oradea, s-a speriat de manevra bruscă a unui şofer de pe banda a doua, a pierdut controlul volanului, a lovit un stâlp de electricitate şi s-a răsturnat cu BMW-ul pe liniile de tramvai.

În imagini se poate observa cum şoferul maşinii din stânga şoferiţei intenţionează să schimbe banda de mers, moment în care şoferiţa se sperie şi trage de volan. 

Articolul continua dupa recomandari

Şoferiţa BMW-ului s-a speriat de manevra bruscă

"O femeie de 34 de ani, din Oradea, în timp ce conducea un autoturism dinspre B-dul Dacia înspre Borș, pe banda întâi, a efectuat un viraj ușor la dreapta, a pătruns pe acostamentul acoperit cu zăpadă, moment în care a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și a derapat înspre stânga, intrând în coliziune laterală cu o autoutilitară, condusă pe banda a doua, în aceeași direcție, de un bărbat de 46 de ani, din municipiul Reghin, județul Mureș", informează poliţiştii.

Două victime, transportate la spital

În urma impactului, autoturismul a fost proiectat înspre dreapta, lovind cu partea stânga față un stâlp metalic de electricitate, de pe acostament, iar apoi s-a răsturnat pe platforma liniilor de tramvai, transmite comisar IPJ Bihor, Alina Dinu.

În urma accidentului au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean șoferița autoturismului BMW și un pasager în vârstă de 29 de ani.