Şoferul urmărit de poliţiştii care au împuşcat o femeie în cap, din greşeală, a fost identificat, însă este liber.

Poliţiştii au descoperit că şoferul, un tânăr în vârstă de 20 de ani, din satul Borzia, comuna Răstolița din județul Mureș, are permis de conducere şi nu avea niciun motiv să încerce să scape de control.

Articolul continua dupa recomandari

Şoferul a fost observat pentru prima dată, de poliţişti, în Reghin, acolo unde agenţii au încercat să îl oprească pentru că stopurile maşinii nu funcţionau.

În acel moment, şoferul din Borzia a pornit într-o urmărire care avea să se încheie cu o femeie împuşcată în cap.

Totul s-a întâmplat în localitatea Aluniş, acolo unde poliţiştii au încercat să îl oprească pe şoferul fugar, cu un baraj.

Femeie împuşcată în cap, din cauza unor becuri arse

Totuşi, tânărul a reuşit să evite barajul şi să îşi continue deplasarea. Doar că, în acel moment, unul dintre poliţişti a scos pistolul şi a tras mai multe focuri în direcţia maşinii.

Unul dintre gloanţe a ricoşat în capul unei femei, în vârstă de 59 de ani, care se afla în zonă.

Femeia împuşcată în cap a fost transportată de urgenţă la spital, iar ieri a fost operată de medicii care au scos glonţul.

Starea de sănătate a victimei este în continuare gravă, ea fiind în comă.

După tragicul eveniment din Aluniş, şoferul de 20 de ani s-a dus acasă, în Borzia, acolo unde a şi fost găsit de poliţişti.

Agenţii au găsit maşina în curtea casei bărbatului, fără numere de înmatriculare.

În urma cercetărilor, anchetatorii au descoperit că şoferul avea permis de conducere valabil, nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice şi practic nu avea niciun motiv să fugă.

Totuşi, procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Reghin continuă cercetările, atât faţă de şofer, cât şi faţă de poliţistul care a împuşcat-o pe femeie.