Ionuţ Mane, şoferul care a ucis o bunică, o mamă şi o fetiţă de trei ani într-un cumplit accident rutier pe podul din Ovidiu (Constanţa) a fost condamnat la opt ani de închisoare, însă este în continuare liber.

Condamnat în primă instanţă la opt ani de închisoare pentru ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă, conducere sub influenţa alcoolului şi părăsirea locului accidentului, Ionuţ Mane şi avocaţii săi au făcut apel.

Articolul continua dupa recomandari

Astfel, bărbatul din Negrești-Oaș (Satu Mare) este în continuare liber.

Judecătoria Constanţa l-a condamnat pe Ionuţ Mane la şapte ani de închisoare pentru ucidere din culpă, pedeapsă ce a fost sporită cu un an.

Decizia, dictată la sfârşitul lunii iunie, nu a fost definitiv şi a fost atacată cu apel.

Familie distrusă într-o secundă de un şofer beat, pe podul din Ovidiu

Tragedia în urma căreia Roxana Cumpăratu (31 de ani), fiica sa de trei ani şi mama sa şi-au pierdut viaţa s-a produs pe 21 noiembrie 2018.

Cele trei victime, împreună cu o altă femeie care a scăpat cu viaţă, se aflau într-un autoturism marca Hyundai şi circulau pe podul rutier din Ovidiu (Constanţa).

La un moment dat, maşina lor a fost spulberată de un Mercedes ML condus de Ionuţ Mane, un tânăr de 33 de ani, din Negreşti-Oaş.

După accident, şoferul vinovat, care se afla sub influenţa alcoolului, dar care a refuzat să îi fie recoltate probe biologice, a fugit, fiind găsit sub pod de un militar care a alergat să îl prindă.

Medicii sosiţi la locul accidentului din Ovidiu nu au mai putut face nimic pentru bunică, fiică şi nepoata de trei ani.