Un şofer de TIR, în vârstă de 27 de ani, a fost grav rănit după ce a fost strivit în cabina camionului, în urma unui teribil accident la Simeria.

Totul s-a întâmplat, astăzi, în jurul orei 14.15, pe DN 7, la intrare în localitatea Simeria Veche, judeţul Hunedoara.

Articolul continua dupa recomandari

'Poliția Orașului Simeria a fost sesizată prin intermediul apelului de urgență 112, cu privire la faptul că, pe DN7 la intrare în localitatea Simeria Veche, a avut loc un accident de circulație. Polițiștii ajunși la fața locului, au constatat că, un conducător auto in vârstă de 27 de ani, în timp ce conducea un autotren, pe direcția Deva - Orăștie, pe fondul nepăstrării distanței în mers față de un alt autotren aflat în fața sa, l-a lovit in partea din spate', se arată într-un comunicat al Poliţiei.

În urma impactului deosebit de violent, cabina primului TIR a fost distrusă în totalitate, iar şoferul de 27 de ani a fost strivit în interior.

Pentru scoaterea şoferului, pompierii de la Descarcerare au muncit zeci de minute.

Un şofer de TIR a fost grav rănit în urma unui accident la SimeriaVezi 4 imagini în Galerie

După ce a fost scos, tânărul a fost transportat la spital pentru a primi îngrijiri medicale de specialitate.

El a fost grav rănit în urma accidentului, suferind un traumatism toracic, contuzie de bazin şi un traumatism cranio-facial.

Traficul pe DN 7, la intrare în Simeria Veche, s-a desfăşurat cu dificultate timp de câteva ore din cauza intervenţiei de salvare.