Un bărbat a fost rănit la Constanţa după ce autobuzul cu care circula a fost atacat cu pietre de un grup de tineri. După incident, atacatorii au fugit de la faţa locului.

Un autobuz RATC a fost atacat cu pietre de un grup de indivizi în municipiul Constanța. Incidentul a avut loc în cartierul Palazu Mare. O piatră a spart geamul din spate al mijlocului de transport în comun și l-a nimerit în plin pe unul dintre călătorii care aștepta să coboare în stație.

Articolul continua dupa recomandari

Secvențele au fost înregistrate de cele 8 camere de supraveghere din autobuz, iar suspecții sunt căutați acum de polițiști.

Pe imaginile suprinse cu ajutorul aparaturii video moderne din noile autobuze se vede un grup de 6 indivizi aflați pe trotuar. Șoferul încetinește pentru a opri în stație, moment în care bărbații aruncă piatra spre mijlocul de transport în comun.

Piatra nimerește geamul din spate și îl lovește în plin pe unul dintre călători. Conducătorul auto oprește imediat, moment în care grupul de tineri începe să fugă.

Sesizați de reprezentanții RATC, polițiștii au ajuns imediat la fața locului și au demarat o anchetă pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-au desfășurat evenimentele.