Narcis Bogdănescu, tânărul în vârstă de 21 de ani care a provocat tragedia soldată cu cinci morţi la Vadu Moldovei, în această dimineaţă, era un împătimit al live-urilor la volan.

Tânărul din comuna Râşca, judeţul Suceava, venise din Anglia în urmă cu numai două zile, pentru a fi alături de familie şi prieteni de sărbători, dar şi pentru a începe şcoala de şoferi profesionişti.

Articolul continua dupa recomandari

Noaptea trecută, el a petrecut alături de patru prieteni într-o discotecă din altă comună.

La întoarcere, şoferul, care circula cel mai probabil cu viteză excesivă, a intrat în plin într-un TIR înmatriculat în Turcia care a trecut efectiv peste autoturismul în care se aflau tinerii.

Cei cinci prieteni au murit pe loc. Toţi aveau vârste cuprinse între 17 şi 21 de ani.

Şoferul obişnuia să facă live pe Facebook când conducea

Potrivit postărilor de pe profilul de Facebook, Narcis Bogdănescu era un împătimit al live-urilor la volan.

Tânărul a intrat în direct cu prietenii de pe reţeaua de socializare, în mai multe rânduri, atunci când se afla la volanul maşinii sale.

La una dintre transmisiuni, în urmă cu aproximativ două luni, Narcis s-a filmat în timp ce tăia curbele cu viteză, asculta muzică şi se uita pe telefon.

Niciodată nu s-a întâmplat să fie implicat într-un accident rutier, spun prietenii săi.

Totuşi, tragedia a lovit noaptea trecută, atunci când Narcis a provocat cumplitul accident de la Vadu Moldovei în care a murit atât el, cât şi cei patru prieteni alături de care petrecuse toată noaptea.