O cursă cu maşina s-a terminat tragic pentru doi tineri de 21 de ani din Reşiţa! Şoferul a pierdut controlul volanului pe un pod şi a plonjat în albia unui râu, de la o înălţime de 12 metri. Pasagerul a murit la spital. Tânărul de la volan consumase droguri, arată primele analize, iar martorii susţin că avea viteză foarte mare.

De la 12 metri a zburat maşina condusă de tânărul de 21 de ani. Pe şoseaua îngheţată, cu viteză, şoferul a pierdut controlul autoturismului, s-a izbit puternic de bordură, a rupt un stâlp de iluminat şi apoi a plonjat de pe pod direct în râu.

Articolul continua dupa recomandari

”A lovit în ţeava aia şi direct în Bârzava. Doamne fereşete! Inconştienţă, inconştienţă!”, exclamă o localnică.

”A avut viteză, vă daţi seama! Dacă a zburat atâţia metri! Ştim că au fost scoase pe targă două persoane”, declară alt localnic.

Şoferul a fi consumat droguri înainte să se urce la volan. În maşină se afla şi un pasager de aceeaşi vârstă. Martorii cred că cei doi tineri ar fi participat la o cursă ilegală.

”Cu cinci minute înainte să plecăm de aici cineva, nu ştiu, o maşină neagră pe aici, drifturi acolo în parcare, s-a întors”, declară un localnic.

”Făceau drifturi. Din Poiana Golului vin cu maşini şi fac drifturi pe aici”, spune alt localnic.

Impactul cu solul a fost atât de puternic, încât maşina s-a transformat într-un morman de fiare.

BOGDAN NICULA, ISU Semenic: Au existat două victime, care au fost preluate de ctre o Ambulanţă SMURD şi o Ambulanta SAJ şi transporatte la UPU Reşita. Am intervenit cu două autospeciale, una de stins incendii şi una cu modul de descarcaerare, încadrate cu şapte subofiţeri.

Ambii tineri au ajuns la spital cu răni grave. Însă, câteva ore mai târziu, pasagerul a murit. Şoferul a fost transferat la Spitalul Judeţean din Timişoara. Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.