Iulian Chetrariuc, şoferul în vârstă de 26 de ani care a provocat accidentul din Suceava în urma căruia o jandarmeriţă a murit, iar fiica acesteia este în comă, a fost eliberat de un judecător.

Originar din comuna Mitocul Dragomirnei, judeţul Suceava, tânărul de 26 de ani a fost pus în libertate după ce propunerea de prelungire a măsurii arestării preventive a fost respinsă de Judecătoria Suceava.

Articolul continua dupa recomandari

În schimb, şoferul a fost plasat în arest la domiciliu.

Judecătoria Suceava a respins ca nefondată propunerea de prelungire a măsurii arestării preventive formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Suceava în cazul tânărului acuzat de ucidere din culpă.

Chetrariuc este acuzat că pe 14 noiembrie 2018, în timp ce conducea un autoturism marca Audi A8 pe un bulevard aglomerat din Suceava, a spulberat-o pe Irina Airinei, o femeie în vârstă de 40 de ani, angajată a Jandarmeriei.

Accidentul din Suceava, surprins de camerele de supraveghere

Accidentul de pe 14 noiembrie a fost surprins de camerele de supraveghere montate în zonă. Pe imagini se poate observa cum jandarmeriţa împingea un căruţ în care se afla fiica sa, pe trecerea de pietoni.

La un moment dat, femeia şi căruţul copilului au fost spulberat de maşina condusă cu viteză de vitezomanul din Suceava.

Impactul a fost unul extrem de puternic, iar tânăra jandarmeriţă a fost aruncată câţiva metri pe şosea.

Ea a murit din cauza rănilor foarte grave, în timp ce fiica ei a ajuns în stare gravă la spital.