S-au auzit focuri de armă în această dimineaţă pe o şosea din Dâmboviţa, după ce un şofer care circula, deşi avea carnetul suspendat, nu a oprit la semnalul poliţiştilor. Bărbatul a apăsat la maximum pedala de acceleraţia, iar agenţii au fost nevoiţi să plece în urmărire.

Şoferul de 36 de ani a fost oprit, într-un final, după o cursă de câţiva kilometri şi 3 focuri de armă trase în plan vertical. A fost însă o adevărată aventură. Când maşina fugarului a fost blocată de un tren, acesta a dat înapoi şi a vrut să lovească maşina poliţiştilor, după care a continuat cursa pe câmp.

Articolul continua dupa recomandari

Când nu a mai putut înainta, şoferul a luat-o la fugă şi abia atunci a fost convins de focurile de armă să oprească.

Bărbatul nu este un necunoscut al oamenilor legii, în 2016 a mai fost protagonistul unei scene similare. Şi atunci s-a urcat la volan deşi avea carnetul suspendat pentru viteză şi nu a oprit la semnalele poliţiştilor. Bărbatul a fost condus la secţia de poliţie pentru audieri şi riscă, pentru faptele sale,de la 1 an la 5 ani de închisoare.

Un caz similar cu un şofer care nu a vrut să oprească la semnalele poliţiştilor a avut loc în urmă cu o săptămână la Timişoara. Şi atunci, oamenii legii au reuşit să oprească un şofer după o urmărire de 30 de kilometri.