Șoferul care a lovit 5 mașini în București, în timp ce era urmărit de polițiști a fost prins, la mai bine de 24 de ore de la incidentul pe care l-a provocat. El se află în custodia anchetatorilor.

Individul de 39 de ani, care e recidivist, a fost prins de polițiștii din București. Este acuzat de 4 infracțiuni.

Articolul continua dupa recomandari

”În urma activităţilor de căutare a bărbatului bănuit că ar fi autorul evenimentului rutier petrecut ieri, 13 iulie a.c., pe strada Alexandru Şerbănescu, din care a rezultat avarierea a cinci autoturisme şi rănirea uşoară a două persoane, va aducem la cunoştinţă faptul că în această seară, la ora 21.45, bărbatul în cauza a fost depistat de poliţiştii bucureşteni şi a fost condus la sediul Brigăzii Rutiere pentru audieri”, au anunţat reprezentanţii Poliţiei Capitalei.

Potrivit acestora, bărbatul va fi prezentat ulterior magistraţilor, el fiind cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă, conducerea unui vehicul fără permis de conducere, părăsirea locului accidentului şi punerea în circulaţie sau conducerea unui vehicul neînmatriculat.

Ținând cont de faptele sale, bărbatul e considerat o persoană periculoasă.

”Un echipaj al Secţiei 2 Poliţie se deplasa la intervenţia unui caz, sesizat prin 112, moment în care au făcut semnal de oprire unui autoturism cu număr de înmatriculare de Buglaria. Conducătorul autoturismului a refuzat  să oprească, motiv pentru care aceştia au plecat în urmărirea lui. Prin staţie, în acelaşi timp, au solicitat sprijin celorlalte echipaje aflate în zonă şi s-a încercat blocarea autoturismului ”, a declarat, vineri, Mirela Drugă.

Pe strada Alexandru Şerbănescu, şoferul a pierdut controlul volanului şi a acroşat alte cinci autoturisme.

Potrivit acesteia, urmărirea a durat aproximativ cinci minute. S-a pornit de la strada Salubrităţii, iar evenimentului s-a produs pe strada Alexandru Şerbănescu.

Sursa: News.ro