Un buzoian a fost descoperit fără suflare la volanul unui autovehicul parcat pe  varianta ocolitoare a municipiului Buzău.

Un echipaj de patrulare din cadrul Poliției Locale a dat alarma după ce au văzut că soferul șoferul stă imobilizat într-o poziție ciudată la volanul unei mașinii parcate.

Articolul continua dupa recomandari

Rudele bărbatului se alertaseră cu două ore înainte să primească vestea cumplită de la autorități. Victima nu a mai răspuns la telefon însă cunoscuții nu și-au imaginat că avusese loc o adevărată tragedie.

Din primele cercetări s-a stabilit că șoferului de 52 de a i i s-a făcut rău în timp ce mergea către casă. Bărbatul ar fi oprit mașina pe marginea șoselei iar la scurt timp a murit.

Dacă nu ar fi oprit la timp pe marginea drumului șoferul bolnav ar fi putut produce și un accident de circulație zona fiind cunoacută pentru traficul intens către Moldova și București.

Potrivit cunoscuților, bărbatul decedat în mașina parcată, suferea de ceva timp de afecțiuni medicale grave fiind operat de mai multe ori pe cord deschis.