Beat criță, un șofer din Botoșani s-a declarat mirat după ce a lovit câteva mașini și a fost oprit de polițiștii rutieri. Cu o seară înainte pățise același necaz și rămăsese fără permis. 

Tânărul a dezvoltat un adevărat obicei din a conduce beat. Sâmbătă seara a fost oprit de polițiști, după ce s-a urcat amețit la volan și a lovit mai multe mașini, într-o parcare. Oamenii legii i-au luat alcoolemia, inițial, și permisul, ulterior, deschizând și un dosar penal pentru conducere sub influența alcoolului și distrugere.

Articolul continua dupa recomandari

Doar că tânărul nu s-a lăsat prea ușor. Cum cui pe cui se scoate, a doua zi a luat-o de capăt, și cu băutul, și cu șofatul, fiind prins din nou de polițiști, tot după ce a lovit mai multe mașini. De data aceasta, oamenii legii au fost nevoiți să-l urmărească, pentru că bărbatul a fugit de la locul accidentului. 

Pus în fața faptului împlinit, șoferul a recunoscut că a băut. Cinci beri, mai exact, de la ora 12:00 la 16:00. Potrivit Botoșăneanul.ro, întrebat dacă dorește să fie testat cu etilotestul, șoferul a răspuns nedumerit: „Da, fac testul dar dacă v-am spus că am băut, ce să mai fac?”

Nedumerit, șoferul beat suflă în alcooltestVezi 2 imagini în Galerie

Din nou, când a fost întrebat dacă are permis, tânărul a fost de o sinceritate dezarmantă: "Mi l-au luat aseară permisul, pentru aceeași fază".

Ba, mai mult s-a declarat mirat că este înconjurat de polițiști și escortat până la mașina MAI: "Eu oricum am avocat, ce-i chestia asta?".

Polițiștii vor decide dacă îl vor reține pentru 24 de ore în arestul Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Botoșani.