Un tânăr de 19 ani, aflat la volanul unui bolid BMW, a apăsat pedala de acceleraţie până la refuz, la vederea unei maşini de Poliţie, încercând să scape cu fuga. Poliţiştii au trecut imediat la urmărirea şoferului vitezoman, acesta lovind în cele din urmă un parapet de beton, care despărţea sensurile de mers.

După ce a fost prins, tânărul şofer a fost testat cu etilotestul, rezultând o valoare de 0,58 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la spital pentru efectuarea analizelor la sânge.

Articolul continua dupa recomandari

Un şofer de 19 ani, la volanul unui BMW, s-a fugărit cu poliţiştii

Poliţiştii din Vâlcea informează că şoferul unui autoturism, la vederea echipajului de ordine publică din cadrul Politiei Municipiului Ramnicu Vâlcea, a demarat în trombă. Echipajul a plecat în urmărirea acestuia, autoturimsul fiind descoperit la intersecția bld Tineretului cu str. Tudor Vladimirescu unde pe fondul vitezei excesive, conducătorul auto, un tânăr de 19 ani din Dăești, ar fi pierdut controlul volanului și a intrat în coliziune cu parapetele delimitator, informează realitateavalceana.ro.

La fața locului a fost solicitat și un echipaj de la Biroul Rutier, iar în urma testării cu aparatul etilotest, tânărului i-a rezultat o alcoolemie de 0,58 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Tânărul a fost condus la o unitate spitalicească în vederea recoltării a două probe biologice de sânge, iar pe numele lui au fost întocmite acte premergătoare urmăririi penale pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.