Momentul în care șoferul băut care a provocat accidentul de pe strada Horea din Cluj a fost prins de poliție a fost filmat de un martor. Tânărul a provocat moartea unui băiat de 22 de ani și rănirea părinților lui, după ce a intrat cu BMW-ul pe contrasens și a izbit frontal o mașină care circula regulamentar.

Șoferul vinovat de accident a fost prins la scurt timp de polițiști, după ce a fugit de la locul accidentului, împreună cu pasagerul din mașina sa, un alt tânăr.

Articolul continua dupa recomandari

O înregistrare video de 41 de secunde îl arată pe șofer pe jos, pe drum, lângă mașina de poliție. Tânărul de 21 de ani este din Republica Moldova și a fost prins de polițiști pe strada Racoviță din Cluj-Napoca.

Cu câteva minute înainte de acest moment, în jurul orei 19.00, tânărul conducea BMW-ul pe strada Horea. A intrat pe contrasens și a spulberat o mașină care circula regulamentar.

Cine sunt victimele

În automobilul lovit era o familie din Bistrița Năsăud. La volan era tatăl de 47 de ani, iar în dreapta sa era fiul lui, un tânăr de 22 de ani. Soția șoferului, o femeie de 51 de ani, era pe bancheta din spate.

În urma impactului, tânărul de 22 de ani a fost grav rănit. Salvatorii l-au găsit încarcerat, fără cunoștință. După o oră de resuscitare, s-au văzut nevoiți să declare decesul. Părinții săi au fost răniți și au primit îngrijiri medicale.

Șoferul vinovat a fost supus alcooltestului, iar polițiștii au descoperit că el a condus băut. Tânărul și-a distrus în impact și BMW-ul, care a luat foc și a fost stins de pompieri.