Un şofer de autocar este cercetat penal după ce a pierdut, pe drum, o pasageră. Femeia a căzut din maşina, după ce uşile s-au deschis, întâmplător, în mers.. Călătorii au început să strige şi abia atunci şoferul a văzut-o pe femeie căzută pe trotuar. 

Incidentul bizar s-a petrecut la intrare în oraşul Botoşani. Fiica femeii de 78 de ani a mers să-l întrebe pe şofer unde opreşte în staţie. În urma ei, bătrâna s-a pregătit să coboare, iar uşile din spate s-au deschis, chiar dacă autobuzul era în mers. Bătrâna s-a rănit puternic la cap.

Articolul continua dupa recomandari

Şoferul de 64 de ani are o singură explicaţie.

"În momentul în care ea s-a izbit în uşă, uşa a cedat şi a ieşit afară. Dar uşa nu era deschisă. În momentul când eu m-am uitat în uşa din dreapta, uşa era închisă. Nu pot să-mi explic cum a ieşit pe uşă afară", spune şoferul.

Tot în mod inexplicabil, uşa s-a închis la loc. Poliţiştii au deschis dosar penal pe numele şoferului.

Autocarul face curse dese între Târgu-Mureş şi Botoşani a fost supus unei expertize tehnice şi, surprinzător, aceasta a arătat că nu este nimic defect la sistemul de închidere a uşilor. Totuşi, a fost retrtas pentru verificri mai amănunţite.