Imagini scandaloase au fost surprinse într-un autobuz din Constanţa. Şoferul a fost fotografiat în timp ce bea alcool la volan. Călătorii au fost cei care au făcut pozele şi au sunat să îl reclame. Conducerea Regiei de Transport a deschis o anchetă, iar bărbatul riscă să rămână fără locul de muncă.

În timpul cursei, şoferul de 56 de ani a scos o sticlă de cidru, băutură alcoolică din măr, şi a băut liniştit.

Articolul continua dupa recomandari

Cei care l-au vazut pe conducatorul auto consumand alcool la volan au coborat de indata ce autobuzul a oprit la prima statie. Acesta a fost şi momentul in care soferul a inceput sa injure pentru ca si-a dat seama ca a fost filmat.

Cum bărbatul nu părea să renunţe la a bea alcool, oamenii au sunat la Regia de transport şi l-au raportat.

Florin Chelu, şef autobază RATC: Am fost sesizati ca un conducator auto de la noi ar fi consumat bauturi alcoolice la volan. s-a trimis echipajul de siguranta circulatiei care il avem in dotare, pt cazuri de genul acesta. Este un eveniment extraordinar de grav la nivelul regiei. Este prima data cand s-a intamplat un astfel de caz.

Angajaţii RATC l-au testat pe şofer cu aparatul alcooltest, iar rezultatul a arătat o alcoolemie de 0,04 miligrame de alcool în aerul expirat. Şoferul a avut şi o explicaţie pentru consumul de cidru.

Florin Chelu, şef autobază RATC: Şoferul a considerat ca acea bautura este un suc. dar acel suc este un suc fermentat si contine alcool. Asa zice el ca nu si-a dat seama.

Conducerea regiei a deschis o anchetă, iar bărbatul riscă să rămână fără loc de muncă.