Primăria oraşului Mizil a organizat, în perioada 4-6 octombrie 2019, Festivalul Toamnei, însă evenimentul s-a dovedit a fi complet eşuat încă din prima seară, atunci când un singur spectator a venit la concertul de pe stadion.

Imaginile cu singurul spectator de la Festivalul Toamnei de la Mizil au devenit virale pe reţelele sociale.

Articolul continua dupa recomandari

Vineri, 4 octombrie, în prima seară a festivalului din Mizil, pe stadion, în faţa scenei pe care au performat mai mulţi copii de la Casa de Cultură, s-a prezentat un singur spectator.

Cu o pungă de plastic în mână, bărbatul a urmărit preţ de câteva minute concertul însoţit de un joc de lumini, iar apoi a plecat acasă.

Autorităţile au dat vina pe frigul de afară, dar şi pe faptul că, în prima seară, Festivalul Toamnei nu este chiar atât de... interesant.

Festivalul Toamnei din Mizil, un singur spectator în prima seară

Primăria Mizil a cheltuit aproximativ 80.000 de lei pe Festivalul Toamnei, dintre care 18.700 de lei au venit din sponsorizări, iar 61.300 de lei din veniturile proprii ale primăriei.

În ciuda faptului că în prima seară Festivalul Toamnei din Mizil a fost urmărit de un singur spectator, situaţia s-a schimbat în serile ce au urmat, respectiv sâmbătă şi duminică.

Oamenii au lăsat un munte de gunoaie la Festivalul Toamnei de la MizilVezi 4 imagini în Galerie

Sute de oameni din oraşul cu peste 14.000 de locuitori au venit pe stadion pentru a urmări concertele şi pentru a se distra.

Totuşi, în urma lor a rămas un munte de gunoaie, iar concluzia a fost trasă de un tânăr care a postat o poză cu mizeria lăsată în urmă: 'Era mai bine cu un singur spectator...'.