Simona Halep este invitată pe Arena Naţională, la ora 19:00, să prezinte în fața a zeci de mii de oameni trofeul câştigat la Wimbledon.

Cu două ore înainte de eveniment, oamenii s-au îmbluzit la intrarea în stadion, cerând ca organizatorii să deschidă mai multe uși de acces. Accesul publicului este gratuit.

Articolul continua dupa recomandari

Simona Halep, din nou pe Arena Naţională: "O mare bucurie să vă am alături"

"Este o mare bucurie să vă am alături în această seară, să împărţim acest trofeu, pentru că este al nostru, este al ţării, în primul rând şi este o seară foarte specială pentru mine. Şi anul trecut a fost, dar acum este şi mai specială. Vă mulţumesc foarte mult că aţi venit. Să ne bucurăm şi să ne gândim că se mai pot întâmpla astfel de zile. Vă mulţumesc încă o dată!", a spus Simona Halep.

Simona Halep prezintă publicului trofeul cucerit la Wimbledon, în cadrul unui eveniment organizat de Primăria Capitalei pe Arena Naţională, începând cu ora 19.00. Ion Ţiriac, preşedintele Federaţiei Române de Tenis a mulțumit primarului Gabriela Firea.

"I-am transmis personal doamnei Primar General Gabriela Firea rugămintea ca Primăria să ne pună la dispoziţie Arena Naţională şi logistica necesară organizării acestui eveniment şi am găsit, la fel ca întotdeauna, înţelegerea necesară, drept pentru care îi adresez public mulţumirile Federaţiei Române de Tenis. Sunt convins că iubitorii sportului din Bucureşti şi nu numai vor fi încântaţi să o felicite la scenă deschisă pe marea noastră campioană", a precizat Ţiriac.

”Facem apel la participanți să respecte regulile unui eveniment sportiv, să nu aibă asupra lor obiecte tăioase, contondente, inflamabile, alcool etc.”, comunică Primăria Capitalei.

Simona Halep şi-a prezentat și trofeul de la Roland Garros, în 2018, tot pe Arena Națională.