Un accident deosebit de grav a avut loc în această dimineaţă, la ieşirea din Huedin, judeţul Cluj.

O maşină a intrat pe contrasens într-o curbă şi a spulberat frontal un autoturism care circula regulamentar.

Articolul continua dupa recomandari

Din accident au rezultat 3 morţi: şoferul vinovat, care a murit pe loc şi cele două persoane care se aflau în maşina care circula regulamentar.

Presa locală precizează că şoferul vinovat ar fi un anume Simion Moldovan, un fost poliţist dat afară din sistem pentru comportament inadecvat şi pentru că ar fi fost prins beat la volan. IPJ confirmă că şoferul este Simion Moldovan.

Tânărul ar fi intrat în atenţia presei după ce ar fi fost filmat într-o stare avansată de ebrietate sau sub efectul unor substanţe interzise, la sfârşitul lunii august, în curtea unor prieteni,  în timp ce zace inconștient lângă un autoturism.

Potrivit primelor informaţii, două autoturisme au fost implicate în acest accident. În cele două mașini se aflau cinci persoane dintre care trei persoane și-au pierdut viața pe loc după ce autoturismele au fost distruse complet.

Presa locală precizează că victimele sunt tineri din Huedin, aceștia având între 17 și 31 de ani.

„În judetul Cluj, în urma unei coliziuni frontale dintre doua autoturisme, circulatia rutiera este întrerupta pe DN 1, la kilometrul 531, la iesirea din Huedin catre Oradea. Evenimentul s-a soldat cu victime”, transmite InfoTrafic.

Conform primelor informații, unul dinre șoferi a intrat pe contrasens în curbă și cele două autoturisme s-au lovit frontal, violent. În autoturismul care a produs accidentul erau trei persoane și în cel care circula regulamentar erau două. Șoferul vinovat a murit pe loc, iar pasagerii din mașină au fost răniți.

Ceilalți doi morți se aflau în autoturismul care circula regulamentar. Impactul a fost atât de puternic, încât mașina a fost aruncată de pe carosbil și motorul a zburat din maşină.

Circulația rutieră în zona accidentului este blocată de peste trei ore.