Directorul sportiv al clubului Astra Giurgiu, Costel Lazăr, a declarat că portarul Silviu Lung Jr., care a ajuns la spital în timpul meciului din deplasare cu CFR Cluj, după ce a primit o lovitură în figură, mai are tulburări, astfel că va rămâne în spital sub supraveghere medicală timp de 48 de ore.

"Lung este încă în spital. Şi-a revenit şi nu prea, mai are tulburări. A suferit o comoţie cu pierderea memoriei şi având încă aceste tulburări profesorul de la spitalul din Cluj a decis să mai rămână sub supraveghere medicală încă 48 de ore şi să fie supus unor investigaţii amănunţite", a spus Lazăr.

Articolul continua dupa recomandari

Portarul echipei Astra Giurgiu, Silviu Lung Jr, a fost scos cu ambulanţa de pe teren, vineri, după o accidentare suferită la meciul din deplasare cu CFR Cluj, din etapa a doua a play-off-ului Ligii I. Lung a fost lovit cu mingea în faţă de Omrani, în minutul 19. Portarul s-a prăbuşit şi a primit iniţial îngrijiri din partea medicului echipei Astra. Deoarece era vizibil ameţit, după aproximativ două minute a intrat ambulanţa pe teren şi fotbalistul a fost urcat pe targă şi în ambulanţă, fiind scos cu aceasta de pe teren şi dus la spital.

În locul lui Lung, în poarta Astrei a intrat Plamen Iliev.

În momentul accidentării lui Silviu Lung Jr., scorul era 1-1. Partida s-a încheiat 3-2 pentru CFR Cluj.

Silviu Lung Jr. face parte din lotul României pentru meciul cu Danemarca, din preliminariile Cupei Mondiale din 2018. Lotul convocat de Christoph Daum urmează să se reunească luni, la Centrul Naţional de Fotbal de la Mogoşoaia.

Sursa: News.ro