De câteva zile, o adolescentă în vârstă de 13 ani din Lugaşu de Jos, judeţul Bihor, este căutată de familie şi de poliţişti. Sidonia Varga a plecat de acasă pe 1 decembrie, în jurul orei 12, şi nu s-a mai întors.

Potrivit unui comunicat dat publicităţii marţi de Poliţia Bihor, tânăra are o înălţime de 1,60 m, aproximativ 75 kg, constituţie atletică, faţă ovală, ochi căprui, păr şaten, lung, purtat prins în coadă, dar şi 3 - 4 aluniţe pe gât, în partea dreaptă.

Articolul continua dupa recomandari

La momentul dispariţiei, ea purta geacă crem, cu mâneci din imitaţie de piele, negre, bluză vişinie, pantaloni de trening albaştri, pantofi sport crem, cu buline negre.

"Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la depistarea minorei sunt rugate să sune la numărul unic de urgenţă - 112 sau la 116.000 - numărul unic european pentru sesizarea dispariţiilor de copii ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie. Nu uitaţi că orice informaţie poate readuce o persoană dispărută în sânul familiei!", a comunicat Poliţia Bihor.