Un tată din Gorj a trăit şocul vieţii, atunci când s-a dus la cimitir şi a găsit sicriul fiului său larg deschis. Trupul băiatului de 18 ani fusese depus recent spre odihna veşnică.

Omul a mers glonţ la Poliţie să reclame situaţia, în cauză fiind deschis un dosar penal de profanare de morminte, autorii fiind căutaţi de poliţişti.

Articolul continua dupa recomandari

Sicriul unui tânăr de 18 ani, din Gorj, găsit deschis

Polițiștii din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Târgu Cărbunești informează că au fost sesizați de un bărbat, de 38 de ani, din comuna Săulești, cu privire la faptul că monumentul funerar unde a fost înhumat fiul său a fost deschis.

Din cercetările efectuate de polițiști a reieșit faptul că în noaptea de 13/14 ianuarie a.c., persoane necunoscute au deschis monumentul funerar în care se afla cadavrul unui tânăr de 18 ani, prin îndepărtarea plăcii de beton ce servea drept capac, sicriul fiind deschis.

Din primele cercetări s-a mai stabilit că nu sunt bunuri, valori sau obiecte vestimentare lipsă aparținând monumentului funerar sau cadavrului.

Totuşi, tatăl băiatului a declarat la Poliţiei că ar lipsi o sumă de bani depusă pe pieptul băiatului său, la înmormântare.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de profanare de morminte, cercetările fiind continuate în vederea identificării autorilor.