Un bărbat de 37 de ani din comuna Girov, judeţul Neamţ, si-a incendiat propria maşină în curtea casei, după ce și-a sunat concubina, iar femeia i-a răspuns la telefon în timp ce întreţinea relaţii intime cu alt bărbat.

Încornoratul îşi sunase iubita să o certe pentru că nu are grijă de una dintre fete.

Articolul continua dupa recomandari

Aflase că pe internet au apărut filmulețe în care copila lor minoră întreținea relații sexuale orale cu un individ.

Omul a înnebunit când a realizat că femeia îi răspunsese la telefon în timp ce întreținea și ea relații intime cu alt bărbat.

Doamna cu pricina nici măcar nu s-a chinuit să mintă, recunoscându-i că tocmai a deranjat-o în timpul unei partide sex oral, scrie ziarpiatraneamt.ro.

Şi-a incendiat maşina în curtea casei

Nervos, bărbatul a ieșit în curte și și-a dat foc la mașina proprie.

La fața locului s-au deplasat două autospeciale de pompieri care au lichidat incendiul înainte ca acesta să se extindă la casă.

Incidentul a avut loc sâmbătă, 2 martie, în jurul orei 16.00. 

”Sâmbătă, 02.03.2019, la ora 16:19, Dispeceratul Integrat ISU – Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat prin Sistemul Național Unic pentru Apeluri de Urgență 112, despre producerea unui incendiu la un autoturism în localitatea Girov. 

La locul evenimentului s-au deplasat două echipaje de pompieri militari, cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă, din cadrul Detașamentului de pompieri Piatra Neamţ, care au stins incendiul", potrivit ISU Neamţ.

Maşina a ars în întregime.