Sfârşit cumplit pentru o copilă de doi ani şi jumătate, din Vaslui. Părinţii au găsit-o plutind într-o copaie în care strângeau apă de ploaie. Tragedia s-a petrecut în satul Cârja, lângă Murgeni. 

A plouat torenţial în zonă, duminică, iar părinţii fetei au pus o copaie la streaşină pentru a strânge apa. Copila s-a jucat în curte şi, nesupravegheată, a căzut în copaia plină ochi. Nimeni nu a auzit-o şi după ce a căutat-o, mama a descoperit-o, îngrozită, plutind în copaie. 

Articolul continua dupa recomandari

Părinţii au urcat fetiţa într-o maşină şi au dus-o la Murgeni, la spital, acolo unde a ajuns foarte repede şi o ambulanţă de la Bârlad, cu medic. S-au fãcut manevrele de resuscitare timp de 45 de minute, dar din pãcate nu s-a mai putut face nimic pentru micutã, fiind declarat decesul. 

"În cauzã s-a deschis dosar penal pentru ucidere din culpã, politistii din Murgeni fiind la faţa locului, unde desfãsoarã o anchetã privind împrejurãrile morţii fetiţei de numai doi ani si jumãtate.", a precizat Silvia Manta, purtãtorul de cuvânt al IPJ Vaslui.