Tocuri de 10 centimetri, păr întins cu placa, pantaloni negri skinny trei sferturi, mulaţi, taior alb, office, de sub care explodează un bust destul de generos. Cam aşa s-a gândit să-şi facă apariţia cea mai sexy deputată din rândurile pesediste, Alexandra Corina Bogaciu.

În vârstă de doar 19 ani şi fericita posesoare a unui fotoliu de deputat în viitorul Legislativ, tânăra s-a prezentat, astăzi, la Parlament, pentru a îndeplini formalităţile de preluare a mandatului.

Articolul continua dupa recomandari

Vezi 9 imagini în Galerie

Mai precis, să completeze şi să depună fişa de deputat, declaraţia pe propria răspundere privind calitatea de lucrător sau colaborator al Securității, un Curriculum Vitae şi declarațiile de avere și interese. În plus, trebuia să competeze o fișă pentru evidența unitară a deputaților în viitoarea legislatură.

Vezi 9 imagini în Galerie

Pfff....prea multe hârtii, părea să spună, tacit, sexoasa pesedistă. S-a ajutat de telefonul mobil minute în şir pentru a ieşi din încurcătură. Plus că fata nu a venit la Parlament singură. 

Vezi 9 imagini în Galerie

A însoţit-o un tânăr, autointitulat "prieten", care a ajutat-o pe proaspăta viitoare deputată cu câteva sfaturi şi chiar i-a cărat poşeta atunci când a fost nevoie.  

Vezi 9 imagini în Galerie

Prima declaraţie de deputat: NU COMENTEZ!

După ce a trecut prin toate durerile facerii de deputat, triumfătoarea Corina Bogaciu a luat-o glonţ spre ieşirea din clădirea Parlamentului. Nu avea însă cum să scape de jurnalişti, care au prins-o pe holuri, înainte de a ajunge la lift şi au asaltat-o cu întrebări.

"Care ar fi primul proiect pe care ai vrea să-l depui?"

"De ce nu stai puţin pe loc ca să nu te alergăm? S-a făcut mare tam-tam legat de acele fotografii de pe pagina dumneavoastră de Facebook. De ce aţi şters fotografiile?"

Cum a răspuns sexy-deputata PSD? Ca orice politician care îşi ia în serios funcţia: "Nu comentez!"

Vezi 9 imagini în Galerie