Tragedie, noaptea trecută, în Satu Mare. Nenorocirea a avut loc în jurul orei 23.00, între localitățile Ady Endre și Căuaș, pe DJ 195C. Un băiat de 20 de ani a murit pe loc, într-un cumplit accident rutier.

Şoferul de 20 de ani, din municipiul Carei, se afla la volanul uni autoturism marca BMW, când a pierdut controlul maşinii, ca urmare a condițiilor de drum, și s-ar fi oprit într-un șanț. 

Articolul continua dupa recomandari

În BMW se mai aflau trei tineri.

Din păcate, șoferul a decedat, iar alți doi tineri au fost transportați la spital, dar sunt în afara oricărui pericol. Al patrulea tânăr a scăpat fără nicio zgârietură.

La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje medicale de prim-ajutor, care nu au mai putut face nimic pentru tânărul șofer.

Un tanar de 20 de ani a murit noaptea trecuta intr-un cumplit accident de circulatie ce a avut loc in CauasVezi 2 imagini în Galerie

Sergiu abia împlinise 20 de ani

Tânărul mort în accident se întorcea de la bunicii lui, în localitatea Ady Endre, lângă Căuaş, în momentul tragediei.

Sergiu îşi ajutase bunicii cu treburile gospădăreşti, aşa cum făcea de obicei.

Prietenii spun despre Sergiu că era un tânăr extrem de respectuos şi de muncitor. Era student la Facultatea de Protecţia şi Ingineria Mediului din Oradea şi abia împlinise 20 de ani.

Poliţia deschis o anchetă pentru a stabili cum s-a petrecut totul.