Cearta fără bătaie e ca nunta fără lăutari. Proverbul pare că se aplică şi în cazul politicienilor. Senatorul USR, Mihai Goţiu, susţine că a fost lovit cu pumnul în faţă de sociologul Mirel Palada, chiar în platoul unei televiziuni. Incidentul s-ar fi petrecut înr-o pauză, când discuţiile aprinse dintre cei doi au degenerat într-o încăierare fără precedent într-un studio TV. Mihai Goţiu vrea să depună plângere penală împotriva agresorului.

Aseară, senatorul USR, Mihai Goţiu, şi sociologul Mirel Palada au fost invitaţi într-o emisiune televizată, unde cei doi au avut o discuţie mai aprinsă. Deranjat că nu este lăsat să îşi termine ideile, vicepreşedintele Senatului povesteşte că i-a atras atenţia lui Mirel Palada să nu îl mai întrerupă. 

Articolul continua dupa recomandari

"Dupa ce domnul Mirel Palada a intervenit de mai multe ori peste ceea ce spuneam, fara sa ma lase sa termin ce am de spus, i-am spus ca de-asta am intrat in politica, ca m-am saturat de astfel de comportamente nesimtite", spune Mihai Goţiu. 

Replica senatorului USR pare să-l fi provocat pe Mirel Palada. Astfel că, tensiunea dintre cei doi a continuat şi în pauza de publicitate, când Mihai Goţiu susţine că a fost agresat fizic de sociolog. 

"În pauza mi-a zis sa nu cumva sa mai indraznesc sa ii spun nesimtit. M-a lovit cu pumnul direct in gura, a fost nevoie de cei care erau prezenti in platou la emisiune sa intervina, sa il opreasca si sa il conduca spre iesirea din studio", se plânge Goţiu. 

După incident, politicianul a mers la spitalul de urgenţă Sfântul Ioan din Capitală.

Mihai Goţiu a declarat că astăzi va merge la Poliţie pentru o plângere penală împotriva agresorului.