Premierul Viorica Dăncilă a fost la comandametul de la Ciolpani, care coordonează exercițiul Seism 2018. Prim-ministrul a făcut la final declarații, alături de Raed Arafat.

La câteva ore de la declanșarea exercițiului Seism 2018, Premierul Dăncilă a venit la comandamentul de la Ciolpani.

Articolul continua dupa recomandari

"Este un exerciţiu foarte important care ne va permite să vedem cum se face această mobilizare, dar în acelaşi timp să vedem dacă, în urma acestui exerciţiu, există deficienţe şi cum putem înlătura aceste deficienţe", a declarat Dăncilă.

Viorica Dăncilă a făcut la final declarații, alături de Raed Arafat.

"Am luat act de acest lucru, este un exerciţiu foarte important care ne va permite să vedem cum se face această mobilizare, dar în acelaşi timp să vedem dacă, în urma acestui exerciţiu, există deficienţe şi cum putem înlătura aceste deficienţe. După cum ştiti şi după cum a precizat domnul secretar de stat Raed Arafat, acest exerciţiu presupune şi participare internaţională şi se va desfăşura pe timpul a cinci zile, 24 de ore din 24. Nu am emoţii, am încredere în desfăşurarea acestui exerciţiu, dar totdeauna trebuie să fim foarte bine pregătiţi pentru a răspunde acestei provocări şi cred că acest exerciţiu ne va permite să vedem dacă sunt anumite probleme", a declarat Viorica Dăncilă.

Pe agenda premierului este și vizitarea unui un site de căutare-salvare, organizat în cadrul exerciţiului Seism 2018.

Sursa: News.ro