Sediul PSD din Timișoara a fost atacat cu cocktailuri Molotov. În această dimineață, mai multe sticle incendiare au fost aruncate pe trotuarul unde se află sediul PSD Timiș, unele explodând chiar în faţa clădirii.  

În zonă există camere de filmat, polițiștii urmând să obțină imaginile pentru a identifica autorii.

Articolul continua dupa recomandari

Cel care a alertat poliţia a fost un timișorean care trecea prin zonă.

"Eu am trecut inițial pe pistă la ora 9:15 și fitilul de la una din sticlele de pe pistă ardea. Nu știu ce este în interiorul sticlelor și nici nu am pus mâna pe ele. Peste drum, chiar în fața sediului PSD se vede cum 3 sticle au explodat. Am anunțat Poliția Locală la ora 10.00, iar doamna de la telefon s-a supărat pe mine că nu știam adresa sediului PSD – de notat că nici dânsa nu știa.

Mi-a spus că va trimite Retimul, iar când a văzut că sunt surprins de ceea ce a zis a mai spus că «desigur, înainte va trimite un echipaj». Cert este că la ora 11 nu fusese nimeni pe acolo", a delarat bărbatul pentrz presa locală.

Contactați de tion.ro, reprezentanții PSD Timiș au confirmat incidentul. Au spus că la acea oră nu se afla nimeni în sediu. Reprezentanții PSD Timiș au sesizat Poliția, iar un echipaj a fost trimis la fața locului și va investiga acest caz.

În zonă există camere de filmat, polițiștii urmând să obțină imaginile pentru a identifica autorii.