Au mai rămas două zile până la premiera noului sezon Asia Express. Culisele producției sunt la fel de spectaculoase ca aventurile de pe micul ecran. O echipă de peste 200 de oameni lucrează din greu pentru ca cel mai dur reality-show să se desfășoare fără cusur. 

Cursa nebună și plină de pericole de pe Drumul Comorilor este atent supravegheată de Benny Boeckmans, șeful Securității din Asia Express. Pentru el, siguranța concurenților este mereu pe primul loc. 

Articolul continua dupa recomandari

Benny Boeckmans, șeful Securității din Asia Express: Am grijă să se comporte cum trebuie, să cunoască obiceiurile culturale care pot duce la situații periculoase. Ofer infornații încă de la început către concurenți și echipă despre specificul fiecărei țări și îi urmăresc pe drum

Atunci când nu lucrează pentru cel mai dur reality-show, Benny este responsabil de securitatea celor mai mari nume din industria muzicală internațională. Cum ar fi Guns N' Roses sau Kathy Perry.

Benny Boeckmans, șeful Securității din Asia Express: Am fost în turneu cu Limp Bizkit în anii 90', când erau în culmea popularităţii. Aveau torturi de ciocolată şi aruncau cu ele în vestiar. Aceia au fost anii nebuni. Am fost cu Metallica atunci când au venit în Belgia

De-a lungul celor 12 ani de când lucrează cu state din întreaga lume pentru formatul "Asia Express", bodyguardul a fost pus şi în fața unor situații limită. În India, a fost chiar arestat din cauza telefoanelor prin satelit, interzise în zonă.

Benny Boeckmans, șeful Securității din Asia Express: Hotelul a fost înconjurat de poliţie. Nimeni nu intra sau ieşea. A trebuit să mergem la închisoare cu 200.000 de deţinuţi. Din fericire a fost doar 24 de ore. A fost o experienţă pe cinste, ca în filme

Deși adrenalina competiției a pus stăpânire pe ei încă din primele minute, concurenții din România au înțeles că nu pot continua această emisiune decât dacă respectă regulile de securitate. 

Cursa de pe Drumul Comorilor revine la Antena 1 sâmbătă, de la ora 20:00, cu un sezon spectaculos ce va duce vedetele prin două țări uimitoare, Filipine și Taiwan.