Sebastian Mărginean, un militar în vârstă de 37 de ani, din Luduş, a murit, ieri, într-un cumplit accident rutier produs în localitatea Urvind din judeţul Bihor.

Motociclistul a murit pe loc în urma propriei greşeli, dar şi a greşelii unui şofer în vârstă de 60 de ani, care, la rândul său, nu s-a asigurat.

Articolul continua dupa recomandari

Potrivit poliţiştilor, Sebastian s-a angajat în depăşirea unei coloane, printr-un loc nepermis. La un moment dat, motociclistul a izbit în plin un autoturism marca Opel, condus de un bărbat de 60 de ani, care încerca să vireze la stânga, la fel, fără să se asigure.

"Un bărbat de 37 de ani, din localitatea Luduș, județul Mureș, în timp ce conducea o motocicletă pe direcția Cluj-Napoca – Oradea, s-a angajat în efectuarea manevrei de depășire a unei coloane de autovehicule în zona de interzicere a depășirii prin marcaj longitudinal continuu și a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat de 60 de ani, din localitatea Aleșd, județul Bihor, care s-a încadrat în efectuarea unui viraj înspre stânga, intenționând să pătrundă pe o stradă secundară din localitatea Urvind fără a se asigura corespunzător", se arată într-o informare a IPJ Bihor.