Scriitoarea atacată de zeci de oameni care credeau că vrea să le fure copiii cu o ambulanţă e îngrozită! Ea s-a întors la Brăila, dar înainte de a face asta, a făcut o cerere radiclă Poliţiei.

Doina Popescu Brăila, scriitoare, se afla miercuri seara într-o ambulanţă cu care voia să cutreiere ţara, în cadrul unui proiect profesional, când a fost snopită în bătaie, în zona Gării de Nord. Zeci de bărbaţi şi femei care credeau că au de-a face cu celebra ambulanţă fantomă care fură copii au înconjurat vehiculul, gata să o linşeze pe femeie.

Articolul continua dupa recomandari

Speriată, scriitoarea a chemat poliţia. Oamenii legii au intervenit rapid, cei cinci bătăuşi şi scriitoarea fiind duşi cu toţii la secţie pentru audieri.

Femeia a mers joi noaptea să ridice ambulanţa care a stârnit atâta isterie din curtea Secţiei 3, acolo unde fusese dusă după scandal. A venit însoţită de soţul ei, de frică să nu fie din nou atacată. În plus, ea a cerut un ordin de protecţie pentru fiica ei.

Tânăra în vârstă de 24 de ani locuieşte în zona Gării de Nord, acolo unde mama ei a fost bătută, iar familia scriitoarei se teme de răzbunarea celor ajunşi la Poliţie. Măsura de protecţie a fost instituită şi o maşină de poliţie va sta până la finalizarea anchetei în faţa blocului unde locuieşte, într-o garsonieră, fata scriitoarei.