Şcoli închise vineri, 18 ianuarie 2019. Din cauza vremii, autoritățile au decis suspendarea cursurilor în mai multe judeţe. ANM anunţă că în weekend, frigul şi ninsorile se întorc. 

Urmare a condițiilor meteorologice nefavorabile și în conformitate cu deciziile luate de comitetele pentru situații de urgență, cursurile școlare din 59 de unități de învățământ preuniversitar din trei judeţe vor fi suspendate integral vineri, 18 ianuarie 2019.

Articolul continua dupa recomandari

Iată lista actualizată a judeţelor în care elevii nu merg la şcoală.

Şcoli închise în Maramureş

În Maramureş, autorităţile au decis ca astăzi, 18 ianuarie 2019, să închidă 56 de şcoli.

Este vorba despre unităţi de învăţământ din Baia Mare, Cavnic, Boiu Mare, Vima Mică, structura Aspra și Preluca Nouă.

Colegiul Economic „Pintea Viteazu” din oraşul Cavnic, judeţul Maramureş, va avea cursurile suspendate, din cauza zăpezilor, fiind afectaţi de această situaţie peste 500 de elevi.

Purtătorul de cuvânt al ISJ Maramureş, Adriana Meşter, a declarat că orele vor fi recuperate de elevi în următoarea perioadă.

Şcoli închise vineri în Cluj

În două şcoli din Cluj vor fi suspendate cursurile integral vineri.

Este vorba despre școlile din localitățile Chiuiești și Săcuieu.

Ministerul precizează că situația a fost comunicată unităților de învățământ, urmând ca situația să fie actualizată, în funcție de evoluția la nivel local. 

Şcoli închise în Harghita, 18 ianuarie

În judeţul Harghita, o singură unitate de învîţământ este închisă astăzi.

Orele de curs vor fi recuperate, conform calendarului stabilit de fiecare unitate de învățământ, cu aprobarea inspectoratelor școlare județene.