Elev al unei şcoli din Gorj de clasa a cincea spune că a fost lovit cu un telefon mobil în piept de o profesoară. Nu este primul incident în care este implicată femeia. În urmă cu doar câteva săptămâni un alt elev de clasa a cincea a acuzat acelaşi cadru didactic că l-ar fi lovit şi pe el.

La numai o lună după ce a fost reangajată, profesoara de limba şi literatura română a recidivat. În cursul unei ore, cadrul didactic a lovit un elev.

Articolul continua dupa recomandari

În faţa acuzaţiilor, profesoara are un singur răspuns: este o victimă a copiilor scăpaţi de sub control.

Profesoara: Fiind o muzica prea tare si nu a vrut sa il inchida, am intins mana spre telefon si am incercat sa il iau. S-a repezit spre mine si chiar m-a fortat. El fiind mai inalt decat mine a reusit sa imi ia telefonul din mana si continua muzica si balamucul in clasa. Eu nu puteam sa il lovesc fiind mai inalt decat mine, mai dezvoltat, chiar daca mi-ar fi propus intr-o aberatie, sa il lovesc, nu as fi reusit. Ei ma lovesc pe mine cu creta cu orice.

Nu doar elevii au probleme cu profesoara. Şi colegii acesteia spun că nu se pot înţelege cu femeia.

Cadru didactic: Am ajuns de venim cu frica, teama. Doamne fereste ne da in cap. Dansa are zile in care e ok, pare ca e ok, insa are zile in care nu te poti intelege cu ea.

Părinţii copilului agresat au depus plângere pentru purtare abuzivă atât la poliţie, cât şi la Inspectoratul Şcolar.

Profesoara nu este la prima abatere. În urmă cu doar câteva săptămâni femeia ar fi agresat un alt elev, tot de clasa a cincea. Asta după ce, anul trecut, îşi pierduse locul de muncă, tot din cauza comportamentului său.

Atunci a adus un ciocan la cursuri şi l-a arătat elevilor. Însă, după ce a fost concediată, femeia a dat în judecată şcoala, iar instanţa i-a dat câştig de cauză.

Aşa se face că în această toamnă, instituţia de învăţământ a fost obligată să o reangajeze.