Prietenele lui Iulian Răchită, tânărul motociclist care a murit într-un groaznic accident rutier produs în faţa Spitalului Judeţean Vaslui, au declanşat un adevărat război pe Facebook după ce una dintre fete s-a autointitulat iubita băiatului.

Tânăra a scris pe Facebook, după moartea motociclistului, un mesaj emoţionant de adio. Enervate la culme de mesajul fetei, două prietene ale tânărului au început un adevărat război şi au acuzat-o pe fată că a întreţinut relaţii intime cu alţi băieţi, după moartea lui Iulian şi chiar au postat pe Facebook o poză în care fata apare complet dezbrăcată.

Articolul continua dupa recomandari

"Spui cã erai iubita lui, cã nu-ti vine sã crezi ca te-a lãsat si cã nu-l poti uita! Si azi ti-o trãgeai în A 8, târfã?", a fost unul dintre numeroasele mesaje umilitoare postate de una dintre fete.

Prietena ei a mers mai departe şi a postat o poză cu 'rivala' dezbrăcată complet, însoţită de mesajul: "Mãcar noi nu ne dãm sfinti si alea, alea. Nu stãm prin masini ascunse, nu ne rugãm de bãieti sã ne plimbe cu motoarele… Nu am nicio problemã cu ea si sorã-sa, dacã-s fete cum or fi ele, dar mãcar sã nu comenteze aiurea".

Când a văzut poza cu ea dezbrăcată, tânăra şi-a închis contul de Facebook.