Doi tineri au fost loviți intenționat cu mașina, noaptea trecută, de un tânăr care conducea un BMW decapotabil și care era urmărit de mai mulți bărbați înarmați cu bâte, pe o stradă din Constanța.

Totul s-a întâmplat, în jurul orei 20.50, pe strada Delfinului din Constanța, în zona cartierului Anadalchioi.

Articolul continua dupa recomandari

"Din primele cercetări, un bărbat de 29 de ani a condus un autoturism pe strada Delfinului (dinspre strada Semănătorului către strada Răsăritului), iar în momentul efectuării manevrei de mers înapoi, acesta a surprins și accidentat doi bărbați și a avariat patru autoturisme. După producerea evenimentului, conducătorul auto a părăsit locul accidentului", se arată într-o informare a Poliției.

Tânărul de 29 de ani, aflat la volanul unui BMW decapotabil, înmatriculat în Călărași, a fost urmărit de mai mulți indivizi înarmați cu bâte.

Încolțit pe strada Delfinului, tânărul a încercat să dea cu spatele, având ambele portiere deschise.

Scandal, mașini lovite și oameni călcați cu mașina, în ConstanțaVezi 2 imagini în Galerie

Scandal cu mașini lovite, surprins de o cameră de supraveghere

O parte din scandal a fost surprinsă de o cameră de supraveghere din zonă.

Pe imagini se poate observa cum șoferul BMW-ului dă înapoi și îl lovește pe un tânăr cu portiera deschisă, iar apoi lovește o altă mașină cu cealaltă portieră.

În urma impactului, pietonul lovit cu ușa s-a prăbușit la pământ. Ulterior, șoferul a abandonat mașina și a luat-o la fugă.

Polițiștii din Constanța au deschis o anchetă și continuă cercetările pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.