Scandal la Câmpina, între un şofer recalcitrant şi un poliţist de la Rutieră. Din afirmaţiile şoferului, acesta ar fi oprit într-o zonă în care oprirea era interzisă, fiind observat prompt de un poliţist. Omul legii s-a apropiat de maşină şi a încercat să se înţeleagă cu şoferul, însă discuţia a escaladat într-un scandal monstru, culminând cu tânărul de la volan baricadânu-se în maşină şi poliţistul cu pistolul scos.

Tânărul a cerut ajutorul, prin telefon, unui prieten

Articolul continua dupa recomandari

"Nu ma dau jos din masina, a scos pistolul la mine. M-am dat un minut jos din masina, am pus-o pe avarii si-a venit sa-mi dea amenda direct. Ai sa vezi, sa vezi tu ce se intampla, vai ce m-a enervat asta! Sunt in fata la Petrom, vino si tu umpic. Nu ma dau jos din masina, deci nu ma dau jos din masina", ţipă bărbatul.

Bărbatul insistă că nu se va da jos. "Nu ma dau jos, deci nu ma dau. Sparge geamul, ma trage in mine cu pistolul! Un minut opresc si vii sa-mi dai amenda. Un minut, ba! Vii sa-mi dai amenda cand n-am bani! Mi-am luat amenda si acum trei zile ca nu aveam acte la mine. Un minut m-am oprit. N-am deranjat pe nimeni, n-am facut nimica! Daca faceam ceva...deci nu ma dau jos de aici, poti sa ceri ce vrei tu, ca nu ma dau jos. Trage in mine, sparge geamu, fa ce vrei tu, nu ma dau jos. Veniti si dati-ma jos din masina, ca eu nu ma dau de-aici."

Într-un final, la venirea mai multor maşini de poliţie, tânărul deschide uşa şi se predă. Este încătuşat şi băgat în maşina poliţiei.