Scandal într-un club de fiţe din Constanţa. Un tânăr a scos pistolul după ce doi petrecăreţi i-au furat fratelui său un Mercedes parcat în faţa clubului.

Totul s-a întâmplat în noaptea de sâmbătă spre duminică (20-21 ianuarie), în clubul Luv din Constanţa.

Articolul continua dupa recomandari

Un tânăr, proprietar al unui autoturism marca Mercedes parcat în faţa clubului, a fost dat afară din local după ce s-a certat cu prietena lui.

Profitând de faptul că acesta nu este lăsat să intre în club, doi petrecăreţi i-au furat geaca pe care acesta o lăsase în interior şi astfel au găsit cheile maşinii.

Fără să stea pe gânduri, cei doi i-au furat maşina şi au fugit. După ce şi-a dat seama că maşina a dispărut, proprietarul şi-a chemat în ajutor fratele.

Scandal în clubul Luv din Constanţa

Acesta a 'demarat o anchetă' în faţa clubului şi a scos un pistol în speranţa că cei care au furat maşina sau au fost complici la furtul maşinii vor recunoaşte.

Scandalul din clubul Luv s-a terminat în momentul în care martorii au sunat la numărul unic de urgenţă 112.

"Urmare a cercetărilor în cazul comiterii unor infracțiuni de lovire sau alte violențe și amenințare, polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție au identificat un bărbat, de 32 de ani, din Constanța, bănuit de comiterea faptelor. Astfel, la data de 20 ianuarie a.c., în jurul orei 05.00, bărbatul ar fi amenințat cu un pistol cu bile, un tânăr, de 18 ani, în fața unui club din Constanța", se arată într-un comunicat al IPJ Constanţa.

Tânărul a fost reţinut de poliţişti, iar ulterior a fost prezentat Judecătoriei Constanţa cu propunere de arestare. Judecătorii au decis ca 'pistolarul' să fie plasat sub control judiciar pentru 60 de zile.

Poliţiştii au reuşit să îi prindă şi pe cei doi tineri care au furat Mercedes-ul, iar aceştia au avut aceeaşi soartă. Reţinuţi, ei au fost plasaţi sub control judiciar pentru 60 de zile de Judecătoria Constanţa.