Şapte victime, între care şi doi copii, după ce două maşini s-au izbit frontal în Hunedoara. Trei dintre victime, încarcerate.

Şapte persoane au fost rănite, sâmbătă dimineaţă, în urma unui accident rutier produs pe DN7, în localitatea Leşnic din judeţul Hunedoara, fiind implicate două autoturisme. În urma impactului, trei dintre răniţi au rămas încarceraţi.

Articolul continua dupa recomandari

Vezi 6 imagini în Galerie

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Hunedoara, accidentul a avut loc pe DN7, în localitatea Leşnic, unde două autoturisme s-au ciocnit frontal.

Trei dintre răniţi au rămas blocaţi în maşini, fiind scoşi de echipele de descarcerare. 

”A fost un impact între două autoturisme, pe DN7 la Leşnic, în urma căruia au rezultat şapte persoane rănite. În cel mai scurt timp pompierii salvatori ai Secţiei Ilia şi Detaşamentului Deva au ajuns la locul accidentului şi au constatat că şase dintre cei şapte răniţi prezentau politraumatisme în urma accidentului, dar erau toţi conştienti. Un al şaptelea rănit a fost preluat de ambulanţă înaintea sosirii echipajelor de pompieri. Trei dintre răniţi au rămas blocaţi în maşini fiind scoşi de echipele de descarcerare",  au transmis reprezentanţii ISU Hunedoara.

Vezi 6 imagini în Galerie

Răniţii - între care doi copii în vârstă de 8 şi 13 ani - au fost preluaţi de echipajele medicale şi transportaţi la Unitatea de Primiri Urgenţe Deva. 

Conform reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Hunedoara, accidentul s-a produs după ce unul dintre autoturisme a intrat pe contrasens şi a lovit frontal maşina care circula regulamentar, din sens opus.

”Din primele cercetări reiese că un autoturism înmatriculat în Austria, care circula pe direcţia de mers Arad - Deva, a intrat pe contrasens depăşind linia continuă şi intrând în coliziune frontala cu un alt autoturism înmatriculat în Germania, care