Afaceristul Mihai Ionescu a fost omorât cu cruzime pe 15 iulie 1998 chiar în faţa casei sale, de pe strada Mieilor din sectorul 2 al Capitalei. Ucigaşul a tras patru gloanţe, de aprope, omorându-l pe Ionescu, patron a două firme, dintre care una se numea “Mondo Mike SRL”. Crima s-a petrecut în timp ce victima se afla în maşină, la volan, încercând să intre în curtea casei sale.

După 18 ani, Alexandru Găină, fiul unui fost colonel din cadrul Ministerului de Interne, a devenit principalul suspect în cazul asasinării omului de afaceri Mihai Ionescu, existând indicii că acesta ar fi acţionat la comandă, în condiţiile unor împrumuturi pe care mai mulţi italieni le datorau celui decedat.

Articolul continua dupa recomandari

Miercuri dimineaţă, poliţiştii de la Serviciul Omoruri din cadrul Poliţiei Capitalei, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, au verificat locuinţa lui Alexandru Găină din Snagov, judeţul Ilfov, urmând ca la finalul percheziţiei bărbatul să fie condus pentru audieri la sediulPoliţiei Capitalei.

Alexandru Găină a fost de la începutul anilor 2000 şi până de curând, cercetat, judecat şi închis în numeroase dosare penale pentru fapte precum furt, viol, fals de indentitate, fals intelectual, vătămare corporală şi fugă de la locul accidentului.

sursa: gandul.info