Compania aeriană Wizz Air a anunţat introducerea unui nou zbor, de pe aeroportul din Sibiu, către Tel Aviv, de la data de 14 iulie, anul acesta. Ruta se va desfăşura cu două frecvenţe săptămânale, în zilele de marţi şi sâmbătă. Redăm mai jos, integral, comunicatul oficial al companiei Wizz Air.

"Wizz Air, una dintre companiile aeriene cu cea mai rapidă creștere din Europa și cel mai important transportator din România, a anunțat astăzi o nouă rută de la Sibiu spre Tel Aviv,  începând cu data de 14 iulie, cu două frecvențe săptămânale, marțea și sâmbăta. Orașul plin de viață situat pe coasta Israelului va fi prima destinație din afara Europei disponibilă de la Aeroportul Internațional Sibiu. Pasagerii WIZZ care doresc să descopere această destinație populară de vacanță își pot rezerva deja biletele pe wizzair.com de la doar 129 RON.

Articolul continua dupa recomandari

Tel Aviv este al doilea cel mai mare oraș al Israelului, capitala culturală și comercială a țării. Numit de New York Times <<Cea mai cool metropolă mediteraneeană>>, Tel Aviv, <<orașul care nu doarme niciodată>> este celebru pentru viața de noapte, bucătăria, cultura și deschiderea de care dă dovadă. Înconjurat pe o parte de țărmul mediteraneean și de întinderi lungi de plaje nisipoase, iar pe de altă parte de turnuri de sticlă care găzduiesc diversele companii, Tel Aviv pare să aibă totul, de la muzee proeminente și  mare și plajă, până la cartiere pline de farmec, restaurante fine sau evenimente culturale.

WIZZ a deschis o nouă etapă în industria de aviație din România acum mai bine de un deceniu, oferind prețuri și servicii cu adevărat accesibile, oportunități de călătorie avantajoase și variate pentru clienții săi și un sistem ușor de rezervare online. Pasagerii din Sibiu și vizitatorii lor pot acum descoperi 11 destinații populare din 8 țări la prețuri cu adevărat scăzute.  

Ca cea mai importantă linie aeriană din Sibiu, Wizz Air și-a câștigat încrederea și loialitatea a mai mult de jumătate de milion de pasageri transportați de la începutul operațiunilor pe Aeroportul Internațional Sibiu, în 2014. În iunie, operațiunile WIZZ se vor extinde în Sibiu prin adăugarea celei de-a doua aeronave Airbus A320 flotei locale. În același timp, compania va lansa 5 rute noi atât de așteptate de către sibieni spre Copenhaga, Bruxelles Charleroi, Paris Beauvais, Basel, Frankfurt și va crește frecvențele pe alte patru zboruri. Valoarea totală a investiției din Sibiu va crește acum la aproape $200 de milioane, iar echipa WIZZ locală va fi formată din mai mult de 70 de angajați direcți, instruiți să ofere cele mai înalte standarde ale serviciilor pentru clienți și siguranță în aviație, asigurând o experiență excelentă pentru fiecare pasager al Wizz Air. Căutând să ofere cele mai mici prețuri, WIZZ oferă bilete de la 129 RON, subliniind angajamentul său de a democratiza călătoriile aeriene în România și de a stimula în continuare turismul și relațiile de afaceri între țări.

Anul trecut, mai mult de 255.000 de pasageri din și spre Sibiu s-au bucurat de prețurile reduse ale Wizz Air, de sistemul de rezervare ușor și de excelente servicii la bord, iar aproape 200 de locuri de muncă la nivel local din domeniile aviației și industriei de turism au fost sprijinite de operațiunile companiei.

Sorina Ratz, Wizz Air Head of Corporate Communications (interimar), declară: <<Suntem încântați să adăugăm astăzi o nouă destinație de vacanță rețelei low-cost Wizz Air din Sibiu, Tel Aviv.  Începând cu 14 iulie, pasagerii noștri pot descoperi patrimoniul fascinant al Tel Aviv-ului și plajele însorite, cu prețuri începând de la 129 RON. WIZZ caută întotdeauna să satisfacă cel mai bine nevoile clienților noștri, de aceea oferim acum o conexiune directă cu Tel Aviv de pe șase aeroporturi din România. Urmărim să extindem rețeaua noastră din ce în ce mai mare din Sibiu prin adăugarea celei de-a doua aeronave la baza locală și să oferim alte cinci noi rute interesante, bineînțeles, la cel mai mic tarif posibil pentru pasageri. Echipajul nostru dedicat așteaptă cu nerăbdare să primească pasagerii la bordul flotei noastre tinere!>>

<<Pentru Județul Sibiu, deschiderea de noi rute aeriene în 2018, anunțate deja din toamnă, înseamnă diversificarea oportunităților economice, culturale și turistice. Mulțumesc companiei Wizz Air și tuturor celor care au făcut posibilă reușita de care ne bucurăm azi - conexiunea cu Tel Aviv - și încurajez consiliul de administrație și conducerea aeroportului să continue eforturile pe care le depun pentru orientarea spre performanță și sustenabilitate a aeroportului sibian.>> (Daniela Cîmpean, președinta Consiliului Județean Sibiu)

<<Abordarea proactivă a conducerii aeroportului din Sibiu este confirmată încă o dată de decizia companiei aeriene Wizz Air de a deschide o nouă rută spre Tel Aviv. Această măsură răspunde așteptărilor  comunității, atât la nivelul mediului de afaceri, cât și al intereselor turistice. Diversificarea rețelei de rute la Aeroportul Internațional Sibiu reprezintă concretizarea și valorificarea potențialului identificat, corelat cu o viziune clară bazată pe obiective realiste care să asigure o creștere sănătoasă aeroportului sibian.>> (Gabriel Tischer, președintele Consiliului de Administrație  al Aeroportului Internațional Sibiu)

<<În mod oficial putem afirma că Aeroportul Internațional Sibiu extinde orizonturile de călătorie  și în afara spațiului european, conectând două orașe cu un puternic fond turistic. Avem convingerea că destinația Tel Aviv anunțată de partenerul nostru, compania aeriană Wizz Air va reprezenta o opțiune viabilă de călătorie pentru pasagerii noștri, fiind o metropolă ce cu ușurință concurează cu oricare alt oraș din Europa.>>" (Marius Ioan Gîrdea, Director General al Aeroportului Internațional Sibiu)