Grav accident ruter, azi-noapte în Lechința, judeţul Bistrița-Năsăud. O familie a trecut prin clipe de groază, după ce mașina în care se aflau a ieșit de pe carosabil și a dărâmat un stâlp. Mama și un copil au ajuns la spital.

O familie, mamă, tată și trei copii, au trecut prin clipe de groază. Mașina lor a părăsit carosabilul și s-a izbit de un stâlp de comunicații, pe care l-a rupt.

Articolul continua dupa recomandari

“Din verificările și măsurătorile efectuate la fața locului de polițiști, a rezultat faptul că  pe DJ 151, în localitatea Lechinta, un auto condus de un bărbat, de 43 de ani, din localitate a pierdut controlul direcție de deplasare, a pătruns pe contrasens unde a acroșat un microbuz, condus de un tânăr, de 23 de ani, din Jud.Mureș, după care a ieșit în afara părții carosabile unde a lovit un stâlp din lemn și un capăt de pod. În urma accidentului două persoane au fost rănite ușor.

Grav accident ruter, azi-noapte în Lechința, judeţul Bistrița-NăsăudVezi 2 imagini în Galerie

Cei doi șoferi au fost testați cu aparatul etilotest, rezultat negativ pentru mureșean și aproape 1,00mg/l pentru cel din Lechinţa”, au explicat pentru presa locală reprezentanții IPJ BN.

În urma evaluării victimelor, s-a decis transportarea la spital a mamei și a unui copil. Aceștia prezentau traumatism cranio-cerebral minor.