Rudele și alți apropiați ai fetiței dispărute în Dâmbovița, care a fost găsită moartă, au lansat acuzații la adresa poliției. Oamenii susțin că deși ei au insistat, sâmbătă seară, polițiștii nu ar fi vrut să caute și în zona unde ulterior a fost găsit cadavrul. ”Am căutat noi cu lanternele”, a spus un apropiat.

După ce cadavrul fetiței de 11 ani a fost găsit, pe un câmp de lângă Produlești, au fost surprinse scene dramatice.

Articolul continua dupa recomandari

”Nu au vrut să caute aici”

Aflat chiar la locul unde a fost descoperit trupul neînsuflețit, fratele copilei, dar și alți apropiați, au izbucnit furios la adresa polițiștilor.

Fratele fetiței a susținut că a vrut să aducă sâmbătă seară echipele de căutare în acea zonă, dar a fost refuzat.

”Nu au vrut să caute aici!”, e auzit strigând fratele fetiței.

Alți apropiați au venit și ei cu acuzații.

”Miliția nu e în stare, degeaba au faruri, degeaba au de-astea. Nu vor să facă așa cum am spus noi. Am căutat noi cu lanternele de brichete și de la telefoane! Ei nu au vrut să vină! ”, spune un alt bărbat pe înregistrarea video.

”Au adus 1000 de polițiști și nu au făcut nimic!”, strigă un alt tânăr.

Fetița din Dâmbovița, victima unui criminal

Trupul fetiței de 11 ani prezenta urme de violență, iar surse din anchetă spun că, astfel, e vorba despre crimă. Suspectul principal este un olandez care ar fi venit de la București și ar fi răpit-o pe Adriana Mihaela Feraru după ce a ieșit de la școală, vineri.

Anchetatorii au suspiciunea că fata a fost bătută și abuzată sexual, iar apoi abandonată pe câmp. Olandezul ar fi fugit din România sâmbătă.