Politistii vasluieni au reusit să dea de urma celor două tinere surprinse de camerele de supraveghere în timp ce sustrăgeau o pereche de ochelari de soare dintr-un magazin.

Una dintre ele este Romina Moldoveanu, tânăra din Văleni care a ajuns în atentia opiniei publice ca una dintre cele mai vehemente apărătoare a celor sapte violatori din Văleni.

Articolul continua dupa recomandari

De asemenea, Romina a ajuns pe mâna politistilor după ce a fost acuzată că a bătut cu pumnii si picioarele o elevă în fata sediului Inspectoratului de Jandarmi Vaslui. Si de această dată, tânăra s-a ales cu dosar penal pentru furt.

O vasluiancă, vânzătoare într-un magazin, a postat pe o retea de socializare un filmulet în care apar două tinere ce reusesc să sustragă o pereche de ochelari de soare. Au fost sesizati politistii si, în scurt timp, cele dou hoate au fost identificate.

Pe imaginile surprinse se vede cum cele două tinere probează două perechi de ochelari dar una dintre fete ascunde una dintre perechi sub tricou. Părăseste apoi magazinul de parcă nimic nu s-ar fi întâmplat. Comportamentul celor două tinere a părut suspect vânzătoarei asa că aceasta a urmărit cu atentie imaginile camerelor de supraveghere după iesirea celor două fete din interiorul magazinului si a observat gestul celei care asunde ochelarii sub tricou.

A cerut apoi ajutorul Politiei dar a si făcut publice imaginile pe un site de socializare. După ce au fost identificate de oamenii legii, pe numele celor două tinere a fost deschis dosar de cercetare penală si cele două sunt acuzate de furt calificat.

Romina Moldoveanu nu este la prima ispravă de acest fel. Anul trecut, în luna septembrie, a ajuns din nou în atentia oamenilor legii după ce a snopit în bătaie o tânără chiar în fata sediului Inspectoratului de Jandarmi Vaslui.