Românul ucis de Anul Nou la Londra va fi repatriat. Mesaj cutremurător al iubitei lui Tudor Simionov, Mădălina, care anunţă unde va fi depus trupul acestuia.

Tudor Simionov, sportivul ucis în noaptea de Anul Nou în Anglia, va fi repatriat duminică. Corpul neînsuflețit va fi depus la capela Bisericii Sf. Fanurie. Tudor Simionov, fost canotor la Dinamo și practicant de kickboxing, a fost înjunghiat mortal de Revelion, în fața unui imobil unde era organizată o petrecere exclusivistă.

Articolul continua dupa recomandari

Iubita lui Tudor, Mădălina, a postat un mesaj cutremurător pe facebook: "A plecat mult prea devreme sunt vorbele ce le rostim fără încetare înca din prima zi a anului 2019.
Tudor Simionov numai este printre noi dar și-a caștigat locul în inimile noastre si acolo va ramane vesnic.
Momentul să ne luam la revedere de la el a sosit. Pentru cei ce vor să-și ia ramas bun de la el, o să fie depus Duminică (17.02.2019) la capela Bisericii Sf. Fanurie din Strada Cercelus Nr.18.
"

Tudor asigura protecţia invitaţilor şi a intervenit în faţa clădirii într-o altercaţie iscată după ce cinci indivizi fără invitaţii au vrut să intre la petrecere. Unul dintre cei cinci l-a înjunghiat mortal, pe la spate.

Tudor Simionov, absolvent al Facultății de Marketing din cadrul ASE, plecase din octombrie la Londra, unde emigrase din România, alături de iubita sa. "Era un om tare bun. Venisem aici şi visam să avem copii împreună.", a declarat aceasta, sfâșiată de durere, pentru Evening Standard.