Mai mulţi români sunt printre victimele unui accident teribil care a avut loc luni de dimineaţă, pe o autostradă din Ungaria. Bilanţul după 24 de ore este de patru morţi şi patru răniţi, inclusiv un bebeluş de două luni, după ce opt maşini au fost distruse.

Luni de dimineaţă, în jurul orei 5, pe o ceaţă densă, un autoturism a lovit din spate un TIR, pe M3, în apropiere de Gelej. Autotrenul s-a rotit pe şosea şi a spulberat alte şase maşini.

Articolul continua dupa recomandari

Trei oameni au murit la locul accidentului, un bărbat de 44 de ani, altul de 27 şi o femeie de 27 de ani, toţi trei maghiari. Ei călătoreau cu un autoturism care a fost aruncat de pe şosea. Cinci persoane erau în el, toate au rămas încarcerate.

O a patra victimă a murit la spital, la câteva ore după accident, iar alte trei victime, între care un bebeluş de două luni, sunt în stare gravă.

Tamas Dobi, purtătorul de cuvânt al poliției județene Borsod-Abauj-Zemplen, a declarat pentru 24.hu că în afara cetăţenilor maghiari, între victime sunt cetăţeni din Belarus şi România, fără să detalieze starea medicală a acestora.