Dumitru Măjer și soția lui Marilena, doi bistriţeni aflaţi în vacanţă, în Cipru, au trăit clipe de coşmar, noaptea trecută, după ce au evacuat camera de hotel doar cu hainele de pe ei, în în urma mai multor explozii la un depozit de muniţie. 

Cei doi români, stabiliți de mai bine de 15 ani în Irlanda unde muncesc în industria hotelieră, se aflau într-un hotel din zona militară Kyrenia, când a avut loc explozia.

Articolul continua dupa recomandari

Potrivit lui Dumitru Măjer, deflagraţia s-a produs în jurul orei 2 noaptea, iar până dimineața s-au tot auzit bubuituri care au afectat grav Hotelul Acapulco unde erau cazați.

Vacanţă de coşmar pentru doi români cazaţi la un hotel din Cipru dintr-o zonă miltarăVezi 6 imagini în Galerie

În miez de noapte, cei doi bistrițeni au ieșit din camere în pijamale și au fugit pe plajă împreună cu ceilalți turiști din zonă.

Doi români aflaţi în vacanţă, în Cipru, au dormit pe plajă după ce au evacuat hotelul în urma unor exploziiVezi 6 imagini în Galerie

”A fost îngrozitor. Noi avem bilete valabile până în 21 septembrie, dar nu mai vrem să mai stăm nicio clipă. Am sunat să vină cineva să ne ia. Așteptăm acum să sosească șoferul și sper să putem pleca. În viața mea nu mai merg în zone de felul acesta în care pot izbucni conflicte în orice moment”, a declarat Dumitru Măjer pentru Timp Online.

Momentul exploziei a fost filmat.

Potrivit Agenției de Știri Cipru, exploziile au avut loc la un depozit de muniții în urma unui incendiu care a început cu 30 de minute mai devreme.

Autorităţile au demarat o anchetă pentru a stabili cu exactitate cauzelor incendiului și a exploziilor.